Welkom op onze website!

Update mei 2020 Paardensportcentrum de Dragonder Vanaf  1 juni mogen we ook weer binnen groepslessen geven. Om dit veilig en in lijn met de maatregelen en voorschriften van het RIVM te laten gebeuren zullen er een aantal aanpassingen plaats moeten vinden. Wat gaat er vanaf 1 juni anders worden?
  1. We gaan alle lessen weer in groepsverband geven
  2. Groepslessen zullen worden verkleind naar 6 ruiters per les
  3. Lestijd zal worden verkort naar 45 minuten
  4. In twee achtereenvolgende lessen zullen andere paarden lopen, om zo contact tussen ruiters onderling te vermijden en om de veiligheid te waarborgen.
  5. We vragen ruiters 15 minuten vóór de les aanwezig te zijn en tot maximaal  15 minuten na de les voor verzorgen en op/afzadelen.
  6. Lestijden zullen misschien wat aangepast worden
  7. Springlessen zullen weer om de week gegeven worden voor de groepslessen die afgelopen weken buitenlessen hebben gevolgd..
Het verkorten van de lestijd staat niet gelijk aan minder individuele aandacht aangezien de lessen ook verkleind zijn. Daarnaast is er voor en na de les voldoende tijd om met de paarden te zijn. Bovendien geeft dit ons de mogelijkheid om beter overzicht te houden en om zo ook de veiligheid in tijden van corona op ons bedrijf te behouden. We weten dat veel ouders het erg jammer vinden, maar iedereen wordt verzocht alleen te komen. Ouders en begeleiders zetten je eventueel af op de parkeerplaats en komen je na de les weer ophalen. Daarnaast houd je je (nog steeds) aan de regels van het RIVM en vragen we je handschoenen te dragen op stal. Met vriendelijke groet, Gerda en het team van Paardensportcentrum de Dragonder